Kontakt din lokale låsesmed på Amager alle tider af døgnet

Amager er et område i rivende udvikling. Flere og flere bygninger bliver bygget med henblik på private boliger samt erhvervsejendomme. Derfor er det vigtigt at have en låsesmed, som du kan stole på, når du har lukket dig ude eller skal have monteret en lås.

Københavns Låsesmed på Amager stræber altid efter at være dit foretrukne valg, når du står med et låseteknisk problem. Med lokal tilværelse på Amager er vi aldrig langt væk, når du har brug for en erfaren og effektiv låsesmed.

Læs artiklen

Bordfodbold: Vælg den rette bold til dit niveau

Man kan spille bordfodbold på mange måder; nogle er meget afslappede omkring deres spil og bruger det mest som en form for underholdning sammen med gutterne (typisk i kombination med et par store fadøl), mens andre går op i det med liv og sjæl og spiller måske på professionelt niveau.

Men uanset hvor længe og hvor meget man har spillet bordfodbold, har man sikkert overvejet boldens rolle i spillet. Ville den her teknik virke bedre, hvis bolden var lavet i et andet materiale? Hvordan påvirker bolden spillets sværhedsgrad? Og hvad gør bolden for hastigheden?

Læs artiklen

Har du låst dig ude? Københavns Låsesmed på Frederiksberg hjælper dig

I en tætbefolket by som København kan det ikke undgås, at én engang imellem låser sig ude, er udsat for tyveri eller har smidt bilnøglen væk. Det sker nok oftere, end man lige tror.

Desværre er det ikke alle låsesmede, som har fået øje på behovet for hjælp efter kl. 17 i hverdagen og i weekenden. Derfor føler mange sig fortabt og frustreret, da der er lang tid til, at de åbner mandag, når man står låst ude af lejligheden lørdag nat.

Læs artiklen

En god ejerskifteforsikring er en vigtig investering, når du køber bolig

Står du til at skulle købe ny bolig? Så bør du finde ud af, hvilken ejerskifteforsikring, du vil tegne. En ejerskifteforsikring er nemlig en vigtig investering, når man køber nyt hus. Selvom man tilsyneladende har fundet drømmeboligen, kan man aldrig vide sig sikker på, om man køber katten i sækken. Hvis der er skjulte skader på huset, kan det kræve dyre indgreb for at udbedre dem. Og har du ikke en ejerskifteforsikring, er det dit eget ansvar at betale disse regninger. Hvis du gerne vil være fri for at bekymre dig om grimme overraskelser hen ad vejen, så bør du altid tegne en ejerskifteforsikring. Det er altid ærgerligt at finde skader på boligen, men har du en ejerskifteforsikring, skal du i det mindste ikke selv hæfte for dem.

Læs artiklen
håndværkerrengøring

Få et renere kontor med erhvervsrengøring

Hvis virksomheden ikke selv har tid til at få gjort rent på kontoret, så bør man overveje at ansætte et rengøringsfirma til erhvervsrengøring. Så slipper man for byrden og tidsspildet af at gøre rent – og så overlader man det til nogen professionelle. Det kan være en rigtig god investering, da det kan have indflydelse på medarbejdernes sundhed og velvære.

Læs artiklen

Kontorrengøring – få et skinnende rent kontor

Når man kommer på arbejde, så er der ingen der gider møde op til et beskidt kontor. Men det er heller ikke altid, at man har tid eller lyst til at gøre det rent selv. Derfor er løsningen kontorrengøring fra et professionelt rengøringsfirma. På den måde skal man ikke tænke over rengøringen og man kan bare nyde at arbejde et sted der er rent.

Læs artiklen

En indeklima måler til at fortælle hvornår du skal lufte ud

Det er de færreste der tænker over det, men indeklimaet i de rum man befinder sig i kan have en stor effekt på ens helbred og ikke mindst indlæringsevne. Da det ikke nødvendigvis er noget mennesker selv kan registrere, så bliver der heller ikke gjort noget ved det – løsningen det er en indeklima måler. En vigtig del af dette er CO2 niveauet, for hvis det når et vist niveau, så kan det have en kæmpe indflydelse på ens indlæringsevne.

Indlæringsevnen kan blive nedsat!

Et godt eksempel på problemet der kan opstå ved et for højt CO2 niveau, er et typisk klasseværelse. For sidder man 25 personer i et klasseværelse, så vil man efter 30 minutter miste 20 % af ens indlæringsevne, hvis ikke der bliver luftet ud vel at mærke. Det er naturligvis ikke godt, når hele formålet med at sidde i et klasseværelse, det er at lære noget. Der er derfor god grund til at investere i en indeklimas måler, så man undgår dette og kan blive gjort opmærksom på hvornår der skal luftes ud.

En anden nyttig ting som en indeklima måler kan registrere er temperaturer. Visse temperaturer kan nemlig give risiko for skimmelsvamp i forbindelse med vandskader. Det vil man naturligvis også gerne undgå, da det kan være besværligt og til tider også dyrt at slippe af med. Man skal derfor ikke undervurdere værdien som en indeklimas måler kan give.

Både simple og avancerede indeklima målere

En indeklima måler kan fås både som simple USB nøgler og mere avancerede løsninger. Da de kan have en positiv effekt på ens helbred, så er det værd at overveje om man skal anskaffe sig en. Især på børneværelser kan det være vigtigt, da der ofte findes forhøjet CO2 niveauer og andre luftgasser. Det er selvfølelig vigtigt, at børnene ikke bliver skadet af det.

Ligesom med eksemplet om klasseværelser, så kan det samme være gældende på et kontor. Så hvis man som chef gerne vil være sikker på at ens medarbejder har de optimale vilkår til at gøre et godt stykke arbejde, så er en investering i en indeklima måler ikke en dårlig ide.

Hos Hammer Electronic kan man både få de avanceret og simple løsninger på indeklima målere. De har mange års erfaring inde for måleudstyr og sikrer altid at kunden bliver velinformeret, så deres produkter kan blive brugt optimalt.

En bilnøgle kopi er en god ide!

Det er sket for mange at man, på vej hen til sin bil, finder ud af at man ikke kan finde bilnøglen. Man begynder sikkert at lede overalt i huset og prøver at tænke på hvornår man havde den sidst, men lige lidt hjælper det. Det kan være en utrolig frustrerende situation, men hvad kan man gøre? Svaret er en bilnøgle kopi. Med en bilnøgle kopi kan man være sikker på altid, at kunne komme ind i sin bil og bør derfor også anbefales til alle bilejere. Ydermere slipper man for at skulle gå ned til en låsesmed, for at få skiftet låsen og støbt en ny nøgle. Hvis ens bilnøgle har en startspærre, så kan det ligeledes gå hen og blive rigtig dyrt. Det skyldes at når en bilnøgle med startspærre skal laves, så er man også nødt til at skifte det chip system der sidder i bilen, da motoren ellers ikke vil starte. Så hvis ikke man har en bilnøgle kopi, kan man faktisk ende med en regning på flere tusinde kroner.

Læs artiklen

Låsesmed med døgnvagt kan det hele

Vi har alle sammen stået i situationen. Man står og kigger på den lukkede dør. Man er lidt frustreret. Det er fordi, at man lige har smækket døren, og nøglerne ikke ligger på deres vante plads i den ene af lommerne. Nu kan man ikke komme ind ad døren, og det passer temmelig dårligt i forhold til dagens gøremål, som ikke umiddelbart ligger til at kunne blive udskudt særlig meget.

Læs artiklen

Hurtig låsesmedshjælp i Nordvest og på Nørrebro

Hos Københavns Låsesmed er der hurtig hjælp at hente, hvis man skal bruge en låsesmed på Nørrebro. Der er flere afdelinger af låsesmeden fordelt rundt i København, og det er således muligt at få hurtig hjælp på Nørrebro og i Nordvest.

Læs artiklen