Med German Pellets gør du en forskel for miljøet

Hvad gør du for at mindske belastningen på miljøet? I medierne er det blevet gjort tydeligt for os alle, at vi skal gøre noget, hvis vi skal redde vores planet. Og det skal helst ske hurtigt. Skal der virkelig gøres en forskel, kræver det, at alle gør en indsats. Derfor kan det være en idé at vende blikket indad og spørge sig selv, hvad man egentlig gør for at mindske den belastning, afbrænding af fossile brændstoffer har lagt på vores miljø. Og en måde, hvorpå man selv kan gøre noget, er ved at bruge German Pellets i sin brændeovn eller sit stokerfyr.

Læs artiklen

Præsentationsteknik kursus & personlig effektivitet

At holde et foredrag er en kunst i sig selv. Nogle mennesker vil kunne fange ens opmærksomhed med selv de kedeligste emner, og andre vil ikke kunne holde din opmærksomhed selv med de mest interessante emner. Et præsentationsteknik kursus kan gøre dig til den førstnævnte.

Læs artiklen

Køb alle dine træsko hos HKSDK

Der er mange der tror at træsko stammer fra Danmark, men det er faktisk ikke sandt. Træsko stammer fra Holland, men de to lande har jo også meget til fælles, så det undrer vidst ingen at der er en sammenhæng i mellem landene. Nogle danskere forstår også enkelte hollandske ord, hvor andre nationaliteter ikke forstår dem.

Læs artiklen