Har du låst dig ude? Københavns Låsesmed på Frederiksberg hjælper dig

I en tætbefolket by som København kan det ikke undgås, at én engang imellem låser sig ude, er udsat for tyveri eller har smidt bilnøglen væk. Det sker nok oftere, end man lige tror.

Desværre er det ikke alle låsesmede, som har fået øje på behovet for hjælp efter kl. 17 i hverdagen og i weekenden. Derfor føler mange sig fortabt og frustreret, da der er lang tid til, at de åbner mandag, når man står låst ude af lejligheden lørdag nat.

Københavns Låsesmed på Frederiksberg er din løsning

Hos Københavns Låsesmed på Frederiksberg mener de ikke, at ventetiden skal være så lang. De er bekendt med den uro og frustration, som følger med i sådan en situation.

Derfor tilbyder de døgnvagtsservice, så du kan bestille en låsesmed på alle tider af døgnet. Københavns Låsesmed på Frederiksberg stræber efter at være på adressen inden for 30 minutter efter opkaldet – så ventetiden aldrig er længere end højst nødvendigt.

Ingen opgave er for stor

Udover oplukning af låse, er Københavns Låsesmed på Frederiksberg eksperter inden for andre områder. De mange former for opgaver, f.eks. omkodning af låse samt totalsikring af hjem og erhvervsbygninger. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille.

Din tryghed er deres mission

Hos Københavns Låsesmed på Frederiksberg bestræber de sig ikke på at være de største på markedet. Med et ønske om billige priser og den bedste service er kunden i forsædet.

Som låsesmed er de bekendt med, hvor ubehagelig og svær en situation det er, at være låst ude eller have været udsat for indbrud. Derfor bestræber de sig altid på at gøre situationen tryg og sikker gennem deres arbejde.

Denne bestræbelser kommer til udtryk i den åbne kommunikation og gennemsigtigheden i arbejdet, så kunden altid føler sig tryg og tilfreds, når den låsetekniske opgave er udført.

Få et gratis sikkerhedstjek

Det kan være svært at holde styr på, hvor gamle låsene i huset er, og hvornår vinduerne sidst blev tjekket. Generelt kan det virke som en uoverskuelig opgave, at tjekke ens boligs sikkerhed, da der er mange faktorer, man skal være opmærksom op.

Et gammelt råd lyder “tænk som en tyv”. Det betyder, at man skal sætte dig i tyvens sted og finde ud af, hvor det ville være mest belejligt at bryde ind.

Er det ikke så nemt, så er det heldigvis hjælp at hente. Hos Københavns Låsesmed på Frederiksberg tilbyder de at udføre et gratis sikkerhedstjek på boligen.

Her gennemgår de boligen for sikkerhedsmangler og fejl sammen med en række tiltag til at øge sikkerhedsniveauet. Det vejleder til en bedre privat sikring af hjemmet

Hvem er Københavns Låsesmed på Frederiksberg?

Københavns Låsesmed på Frederiksberg er en landsdækkende låsesmedsudbyder. De dækker største delen af Sjælland og har en døgnvagt tildelt alle områder.

Københavns Låsesmed på Frederiksberg tilbyder assistance med alt fra en simpel låsoplukning til mere komplicerede låsetekniske opgaver – alle tider af døgnet, året rundt.