En bilnøgle kopi er en god ide!

Det er sket for mange at man, på vej hen til sin bil, finder ud af at man ikke kan finde bilnøglen. Man begynder sikkert at lede overalt i huset og prøver at tænke på hvornår man havde den sidst, men lige lidt hjælper det. Det kan være en utrolig frustrerende situation, men hvad kan man gøre? Svaret er en bilnøgle kopi. Med en bilnøgle kopi kan man være sikker på altid, at kunne komme ind i sin bil og bør derfor også anbefales til alle bilejere. Ydermere slipper man for at skulle gå ned til en låsesmed, for at få skiftet låsen og støbt en ny nøgle. Hvis ens bilnøgle har en startspærre, så kan det ligeledes gå hen og blive rigtig dyrt. Det skyldes at når en bilnøgle med startspærre skal laves, så er man også nødt til at skifte det chip system der sidder i bilen, da motoren ellers ikke vil starte. Så hvis ikke man har en bilnøgle kopi, kan man faktisk ende med en regning på flere tusinde kroner.

Låsesmed med drive-in i Skovlunde

Hvis man ønsker at få lavet en bilnøgle kopi, så kan man få det lavet hos Københavns Låsesmed. De har et drive-in værksted i Skovlunde, hvor det er muligt at stille bilen og så komme tilbage når de har klaret opgaven. Det er altid anbefalet at man tager den bil med, som man skal have lavet en bilnøgle kopi til. Det skyldes at man så kan teste bilnøgle kopien med det samme, for at sikrer at den er funktionsdygtig. Hvis det ikke er muligt og man kommer hjem for at finde ud af den ikke virker, så kan man bare komme tilbage med bilen.

Hos Københavns låsesmed tilbyder de at lave alle typer og mærker af bilnøgler, bortset fra Mercedes Benz. Hvis det skulle ske at man mister sin bilnøgle før man har fået lavet en kopi, så har de en låsesmed døgnvagt, som typisk kan være der inden for 30 minutter. Hvis man endnu ikke har fået lavet bilnøgle kopi, så bør man gøre det hurtigst muligt, da man aldrig ved hvornår man får brug for den. Du kan lave en aftale allerede i dag på http://koebenhavns-laasesmed.dk/.