German Pellets – Kvalitets træpiller fra Tyskland

Træpiller er blevet et populært produkt i både indland og udland, da det er et effektivt forbrændingsmateriale. Det er til dem som har en brændeovn eller et stokerfyr, da træpiller er bedst egnet til dette. På grund af den gode brændværdi og miljøvenlighed, så er der mange der kalder det for vores fremtids brændsel. Det skyldes at det tilbyder nogle fordele, som andre typer ikke gør – og det er vel og mærket ikke kun for kunden, men ligeledes miljøet. På grund af denne store popularitet, så findes der også mange varianter efterhånden. Hvis man søger på nettet, så vil man blive mødt med en masse muligheder og det kan være svært at vælge. Hvis man ønsker en høj brændværdi og ensartede træpiller, så er German Pellets et godt valg.

Spar penge på forbrændingen

Har man har behov for brændsel, så er træpiller uden tvivl et godt valg. Det er nogle små piller som er formet som en cylinder, og de består af sammenpresset træ. Deres popularitet skyldes især den høje brændværdi, som gør dem til et økonomisk valg. På den måde vil man altså spare nogle gode penge. Så slipper man for at bruge alternativerne – fx olie, kul og gas. Varmeregningen vil dermed blive billigere med træpiller. Det er især sandt, hvis man vælger German Pellets. For de laver nogle kvalitets træpiller, som er økonomiske og forekommer som en stabil varmekilde. Hvis huset skal varmes op, men man ønsker at spare penge, så giver træpiller fra German Pellets god mening.

Et miljøvenligt valg

Grunden til at German Pellets er det fornuftige valg, er at man ikke bare selv vil kun nyde godt af dens fordele. For man sparer ikke bare penge, men man bruger ligeledes forbrænding som er skånsomt mod miljøet. Så kan man altså holde sit hus varmt med god samvittighed. Det er nemlig en CO2 neutral forbrænding, så man gør sit for at undgå de ubehagelige konsekvenser, som global opvarmning kan have. Det er desværre et emne som er mere og mere udtalt, og derfor bør man være en del af den bevægelse, som ønsker at passe på vores alles planet. Her er German Pellets en god start. Det kan godt være, at man ser ens forbrug som småt og ubetydeligt, men hvis alle tænker sådan, så bliver der ikke gjort noget ved det. Det er derfor vigtigt, at man gør sit for at passe på miljøet, så de næste generationer kan nyde godt af denne verden.

Det er tysk produceret

Som man kan høre på navnet, German Pellets, så er det træpiller der er produceret i Tyskland. Det er for mange et tegn på god kvalitet, da tyskerne efterhånden har fået et ry, for at levere gode produkter – fx biler. German Pellets har hovedkontor og produktionssted i Tyskland, og de startede i 2005. Deres produktionssted ligger nær savværker og andre virksomheder fra træindustrien, hvilket er en stor kilde til deres råvare. Deres placering gør det muligt at lave en bæredygtig produktion, hvor andres ”affald” bliver udnyttet bedst muligt. Det er en voksende virksomhed, og på nuværende tidspunkt, så producerer de mere en 260.000 ton af træpiller. Dermed er de blandt de største producenter i Europa. Som garanti på god kvalitet, så er de certificeret hos DINplus og A1, hvilket skal give tryghed hos forbrugerne.

German Pellets til gode priser

Man kan altså spare gode penge på varmeregningen, hvis man vælger at bruge træpiller. Man bør dog overveje om den billigste løsning er den rigtige. For hvis man vælger træpiller af lav kvalitet, så kan det godt ske, at man har behov for flere end man vil med høj kvalitets træpiller. Dog kan man sagtens finde gode produkter til gode priser, hvilket er tilfældet med German Pellets. Et populært sted at købe træpiller, det er Absolut Træpiller. Som man kan høre på deres navn, så har de specialiseret sig i netop dette. De importerer nemlig German Pellets til Danmark, så danskerne kan nyde godt af produktets fordele. Derudover tilbyder de nogle konkurrencedygtige priser. Så hvis man ønsker at spare penge og nedsætte ens personlige belastning på miljøet, så bør man tage et kig på deres hjemmeside.