Kender du til Holbæk? Dansk Boligforsikring er placeret midt i byen

Dansk Boligforsikring tilbyder forsikringer til alle husstande i Danmark – men fysisk er virksomheden placeret i Holbæk. Forsikringsselskabet er stolt over dets aner i den midtsjællandske by, og de forsøger at give lidt tilbage til området ved at være aktive på dit-holbæk.dk.

Dansk Boligforsikring har oprettet en virksomhedsprofil på dit-holbæk.dk, som er en side for alle med en interesse i den historiske by. Valdemar Sejr grundlagde Holbæk Slot i 1236, og det blev startskuddet for en handelsby, hvor personer fra fjerne egne rejste langvarigt for at handle.

Handlen er fortsat i Holbæk, og Dansk Boligforsikring har ca. 45 medarbejdere, der hver dag gør livet lidt lettere for danske boligejere. Hjemmesiden dit-holbæk.dk giver dig informationer om fritidsaktiviteter, forretninger eller shoppingmuligheder i Holbæk og området omkring byen.

Dansk Boligforsikring er en del af byen

Selskabet kan findes på Bysøplads 1, som ligger centralt i byen. Det er en gammelt murermestervilla, hvor kundeservice, besigtelsesmedarbejdere og underwritere sidder sammen og assisterer danske familier og privatpersoner med deres forsikringer. Forsikringsselskabet specialiserer sig i ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer, der sikrer danske husejere mod skjulte skader. Forsikringsselskabet bliver ofte vist på forsiden af dit-holbæk, da det er en af de største virksomheder i byen. Derfor har det også en prominent plads.

Vil du vide mere om forsikringsselskabet?

Hvis du gerne vil læse mere om Dansk Boligforsikring, kan du besøge deres hjemmeside eller find dem på blandt andet LinkedIn. Selskabet har åbent 9-16 mandag til torsdag og 9-15 om fredagen.