Elektronisk dart er for alle

Dart er gået fra at være et rent værtshus spil til at være mere mainstream. Sågar bliver dart i dag vist på sportskanaler som Eurosport og ESPN. Fremgangen i sporten er ikke til at kimse af. Med den stigende succes for sporten er der kommet flere og flere nye udøvere af denne fascinerende sport.

elektronisk dart

Mange mennesker har ikke lyst til at have et ”ægte” dart spil hængende indendørs. Der kan være mange årsager til dette. Ikke alle bryder sig om at have spidse genstande stående fremme. Derudover er det ikke altid hensigtsmæssigt at have et dartspil hængende hvis man har børn i huset. Sidst men ikke mindst er der mange der ikke bryder sig om udsigten til huller i deres vægge som et dartspil unægtelig vil give på et tidspunkt.

Til disse mennesker findes der det elektroniske dartspil. Det elektroniske dartspil udemærker sig ved at det har alle de egenskaber som gør dart fascinerende uden at det risikerer at ødelægger hjemmet. Elektroniske dartspil kostede rigtig mange penge indtil for nogle år siden. Herefter faldt prisen dramatisk og i dag er det typisk billigere at købe et elektronisk dartspil fremfor et ”rigtigt” dartspil.

Udover at hjemmet forbliver helt er der mange andre fordele ved det elektroniske dartspil. Det er som før nævnt billigere, børnene kan spille med, og det holder automatisk styr på pointene. På denne måde slipper du for at huske at skrive dine point ned hver gang du har kastet og kan i stedet holde fokus på det som er vigtigt at kaste dartene.

De moderne elektroniske dartspil har ikke kun den klassiske form for dart programmeret. I stedet har de op til 30 forskellige former for dart man kan spille. Samtidig er det muligt at spille med sig selv eller op til 12 venner. Det må siges at være bekvemt.

Så et elektronisk dartspil er ekstremt velegnet til dem som ønsker at øve sig i deres dart færdigheder men ikke ønsker at besøge en bar hver aften, eller få deres hjem ødelagt med huller i væggen.