Puslespil – God til leg og læring

Puslespil er kommet for at blive. I årtier og århundreder har børn og voksne verden over moret sig med at samle ting. Puslespil holder både hjerne og fingre travlt beskæftiget og det på den gode måde. At samle puslespil er nemlig ren hygge – noget de fleste godt kunne trænge til mere af i hverdagen. Hos Puzzleshop.dk har vi alt i puslespil. Vi har sjov og spænding til de små, flot og imponerende til teenageren og ikke mindst stort og udfordrende til de voksne. Prøv også vores spændende familiepuslespil, der har 3 størrelser brikker og derfor sikrer god underholdning til alle i familien. Køb puslespil til små hyggestunder – store som små vil elske det.

Jan van Haasteren hitter hos børn

puslespil

Jan van Haasteren er en sand mester, når det gælder puslespil til børn. Puslespil til børn skal ikke alene være flotte og farverige, men også gemme på en lille historie, en skjult ting eller blot et underholdende motiv. Jan van Haasteren er en sand mester i tegneseriekunst. Gennem 30 år har denne mester i samarbejde med producenten Jumbo lavet de mest fantastiske puslespil til børn. Køb puslespil af Jan van Haasteren og lad dit barn fordybe sig i en verden af mystik, spænding og fantasi. At samle puslespil kræver også mentalt overblik. Det giver dit barn gode motoriske færdigheder samtidig med at det mentale felt udvides. Puslespil er godt til både leg og læring.

De kendte motiver fra Disney

De fleste piger elsker prinsesserne fra Disney’s eventyr og drengene elsker Spiderman og Cars, men Puzzleshop.dk har så meget mere end det. Køb puslespil med de charmerende Pop Pixies eller køb puslespil med Minnie Mouse eller Nemo. Prøv vores puslespil med Hoppe og Føl, prøv dinosauerne Triceratops eller måske en flot rød brandbil. Det er ikke spændende motiver der mangler her hos Puzzleshop.dk. Prøv også vores spændende gulvpuslespil med motiver som Solsystemet, Snehvide eller Mickey’s Toontown. Hos Puzzleshop.dk elsker vi puslespil og det vil dit barn helt sikkert også gøre. Uanset alder og køn, så er puslespil et sandt hit. Desuden er puslespil fantastisk til kvalitets hygge tid forældre og børn imellem. Tid som man slet ikke kan få nok af.

Wasgij – mystikkens mester

Der findes mange former for puslespil. Køb puslespil af producenten Jumbo, der med deres mystiske Wasgij puslespil har formået at lave sjove og udfordrende spil. Gældende for alle motiver af Wasgij puslespil er, at æsken blot illustrerer ledetråde til, hvordan puslespillet rent faktisk kommer til at se ud. Her får mystik, fantasi og ikke mindst mental årvågenhed lov at gå hånd i hånd. Spændende, udfordrende og ikke mindst underholdende – det er hvad Wasgij puslespil her fra Puzzleshop.dk har at byde på med sine altid sjove, skæve og iøjnefaldende motiver.

Lad puslespil samle familien

Familiepuslespil, gulvpuslespil eller blot et simpelt puslespil til børn på få brikker kan gøre tricket. Der skal ofte ikke så meget til for at samle familien. Puslespil er hyggelige og det er det at sidde sammen også. Med puslespil kan I hjælpe hinanden – store som små. Med puslespil kan I rigtigt nyde familiehyggen. Køb puslespil, der matcher jeres alder og niveau. Vælg mellem et hav af flotte og spændende motiver hos Puzzleshop.dk.