Sikkerhedssko i verdensklasse – HKSDK

Rigtig mange mennesker besidder et job, hvor det er påkrævet at bære sikkerhedssko i arbejdstiden. Derfor er det utroligt vigtigt, at det er nogle behagelige sko, de har på, der samtidig har den optimale sikkerhed. Vi ser nærmere på sikkerhedssko i denne artikel.

Hvorfor skal man have sikkerhedssko på?

Hovedårsagen til hvorfor det er påkrævet et bære sikkerhedssko på visse arbejdspladser er for at kunne undgå arbejdsulykker i forbindelse med fødderne. Dem der bærer sikkerhedssko er som regel også iført andet udstyr, der passer på andre dele af kroppen end fødderne, men her tager vi altså udelukkende udgangspunkt i sikkerhedsskoenes funktion.

Sikkerhedssko er altafgørende for, om en arbejdsulykke relateret til fødderne ender godt eller dårligt. Har man sine sikkerhedssko på, og falder der noget tungt ned over fødderne på en, så vil sikkerheden i sikkerhedsskoene sørge for, at der ikke sker fødderne noget.

En ulykke kan eksempelvis være, at man som sagt får noget tungt ned over fødderne, eller at man eksempelvis får et søm op igennem skoen eller simpelthen får sin fod kørt over.

Har man ikke sikkerhedssko på, så kan man i værste fald ødelægge sine fødder fuldstændig, hvis der uheldigvis skulle ske en ulykke. Derfor er det alfa omega, at man har sikkerhedssko på på sin arbejdsplads, hvis dette er påkrævet.

Sikkerhedssko kommer i mange forskellige udgaver

Der findes i dag rigtig mange forskellige slags sikkerhedssko, men de har naturligvis alle det tilfælles, at det er godkendt sikkerhedsfodtøj. Godkendelsen sker på baggrund af en række lovkrav, som skal være opfyldt, og man kan derfor være sikker på, at en godkendt sikkerhedssko har en optimal sikkerhed.

Sikkerhedssko bliver i dag produceret med forskellige teknologier indbygget, og ligesom med alt andet er der stor forskel i  kvaliteten. Nogle sikkerhedssko er utroligt ubehagelige at have på, fordi der er sparet på komforten, og her er der primært tale om de billige sko.

Vælger man derimod nogle sikkerhedssko af en ordentlig kvalitet, som er behagelige at have på, så skal man også regne med, at det koster lidt ekstra, men en god komfort er utrolig vigtig, når man har sikkerhedsskoene på i så mange timer om dagen, som eksempelvis håndværkere har, og derfor kan det godt betale sig at investere i et par ordentlige sikkerhedssko af en høj kvalitet. Et eksempel på dette er sikkerhedsskoene fra den anerkendte producent HKSDK.

sikkerhedssko

HKSDK – sikkerhedssko i verdensklasse

HKSDK har i mange år været den førende producent på markedet inden for sikkerhedssko. Det er der mange grunde til, men en af dem er, at de konstant udvikler deres i forvejen intelligente teknologier og derfor hele tiden højner niveauet for komfort og design i sikkerhedsskobranchen.

De benytter sig blandt andet af en såkaldt Air teknologi, der gør, at sikkerhedsskoene bliver ekstremt bløde og behagelige at have på, hvilket er ideelt, når man har sikkerhedssko på hver dag i helt op til 12 timer. Sålen er fleksibel og støddæmpende, hvilket giver en ideel komfort for brugeren.

Derudover har de udviklet en anden hel unik sål-teknologi, Light Weight teknologien, der gør skoen ultra let, hvilket igen er med til at øge komforten i skoen.

Dette er blot nogle af de teknologier, der bliver brugt, når HKSDK fremstiller deres eminente sikkerhedssko, men dette er ikke det hele. Der er nemlig et andet element, der er med til at gøre deres sikkerhedssko så eftertragtede, som de er, nemlig designet.

Hos HKSDK sætter de en stor ære i at producere sikkerhedssko, der ikke kun er komfortable og funktionelle – de skal også se godt ud og have et fedt design. Før i tiden kunne man tydeligt kende sikkerhedssko fra almindelige sko, men sådan er det ikke længere. I dag produceres sikkerhedssko i så smarte designs, at man faktisk ikke længere lægger mærke til, at det er sikkerhedssko, der er tale om, hvilket især er en fordel for den stilbevidste bruger.

Ovenstående gennemgang af sikkerhedsskoene fra HKSDK kan måske give svaret på, hvorfor lige netop deres sikkerhedssko er i en klasse for sig. De er det ultimative, når det kommer til sikkerhedssko, så hvis du sætter pris på en komfortabel sikkerhedssko, der samtidig ser smart og moderne ud, så er det uden tvivl sikkerhedsskoene fra HKSDK, du skal have fat i.