Låsesmed i Købehavn – Hvem kender en god låsesmed i Valby?

Er du nogen der kender en god lokal låsesmed i København? Gerne en låsesmed i Valby så ventetiden bliver minimal. Man ved jo aldrig hvornår man kommer til at smække sig ude.

låsesmed

Jeg er nemlig lige flyttet til Valby Langgade, og så skal man jo have styr på både læge, papir fra kommunen, og naturligvis skal jeg også have en københavnsk låsesmed i min telefonbog på min telefon. Eller går jeg helt i panik blot ved tanken om at komme til at låse mig ude.

Jeg overvejer også, hvis jeg finder en god låsesmed i Valby og omegn at han lige skal tjekke den nødværende sikkerhed i min nye villa. Det er jo København, og så skal man bestemt ikke friste svage sjæle med dårligt lukkede døre og vinduer. Det kommer man hurtigt til at fortryde. Især hvis sikkerheden har været så dårlig at forsikringen ikke dækker. Det er sådanne ting at jeg vil undgå ved at kontakte den rette låsesmed i Valby.

Jeg har ret store forventninger til låsesmedene i København. Der hvor jeg kommer fra i det mørke Jylland mister jeg nemlig låsesmedene få at have så lidt at lave at det løbende går ud over deres kvalifikationer. Det er nok en helt anden snak i den stressede hovedstad som vi i sin tid valgte at kalde for København.