Dart pile og god stemning hænger sammen!

Hvis man er på udkig efter en god stemning, kan dette findes forskellige steder. Det kan både være hjemme hos en god ven, eller det kan være ude på en nærliggende bar. Ofte er der nogle fællestræk for de steder, hvor den gode stemning fylder lokalerne. Et af disse fællestræk er, at der ligger dart pile på bordene, hvis ikke nogen personer står med dem i hånden. Det er nemlig sådan, at hvor man kan finde dart pile, kan man med stor sandsynlighed også finde et spil dart.

Eller rettere sagt, det er næsten sikkert, da dart ikke kan spilles uden dart pile, og at dart pile uden et spil dart er mere eller mindre værdiløse. Det kan dog også være, at dart pilene sidder fast i dartskiven efter det sidste spil, hvoraf der er fri lejlighed til at tage sig et spil. Ikke desto mindre betyder det, at hvis man kan finde dart pile i et lokale, er der helt sikkert også en god stemning.

Men nok om det. Hvorfor hører dart pile og god stemning sammen? Det skyldes at dart er et spil, som ikke kræver den store fysiske anstrengelse eller plads, hvilket derfor gør det oplagt at spille indendørs. Man kommer heller ikke til at svede af det, og man kan spille det i de fleste lokaler. Det eneste dart egentlig kræver er koncentration, da det er et spørgsmål om præcision at kunne ramme rigtigt med dart pilene.

Dog er det frivilligt om man vil have noget på højkant, f.eks. øl eller penge, men typisk er det ikke de store summer man spiller om. Det er derfor ikke en nødvendighed at være fuldt koncentreret, hvilket giver masser af plads til hyggesnak og andet undervejs i spillet. Med andre ord; har du fundet dart pile, har du fundet den gode stemning.